Category Archives: Kesihatan

Lost 2.2KG Lepas 3 Hari

Haii kengkawan semua..bestkan kalau boleh turunkan berat badan?? Tapi kadang lambat berkesan bila diet saja nie..tak sabar..diet seminggu pastu kenduri pastu majlis..alamat ke laut lah diet kita jadinyerr.. Ni kengkawan tengok testimoni lepas guna Jus buah nie,..3 Hari 2.2KG lost!!..biar betul?? Tak payah berlapar, 3 Hari jer dah nampak kesan, best sesangat, rasa pun sedap..

BADAN JADI TEMBAM LEPAS BERSALIN

Dah bermacam-macam produk dicuba, namun tak berkesan..Tak tahu nak buat macam mana lagi ni..Raya makin dekat..risau lah.. Siapa diantara anda ada masalah seperti ini?? Kami telah membantu hampir 10 ribu penduduk Malaysia yang mengalami masalah berat badan untuk kembali kurus dan slim. Whatsapp segera ke 019-8318910 Tolong share dan tag pasangan anda, mungkin juga mereka

BERAT BADAN DAH NAIK!!!

Kebanyakan Wanita & Lelaki mengalami masalah ini: 1) Berat badan bertambah selepas berkahwin. 2) Berat badan bertambah selepas melahirkan anak (bagi wanita). 3) Berat badan bertambah setelah tamat sekolah / belajar. 4) Berat badan bertambah aras faktor terlalu banyak makan. 5) Perut buncit selepas kahwin, itu normal sebab perut sentiasa dijaga rapi. 6) Berat badan

Sejadah ortopedik Review, Review sejadah sakit sendi

Sejadah Ortopedik- untuk mereka yang sakit sendi ketika solat. Sejadah Ortopedik yang direka khas untuk memberi keselesaan ketika mengerjakan ibadah Solat. Sejadah Ortopedik membantu untuk mengurangkan tekanan pada sendi di bahagian tangan, bahu dan bahagian lutut, ketika anda bersolat. Sejadah Ortopedik yang diperbuat daripada material nitrile, orgnic material dan bebas toksid. Ia sejadah yang terselamat

Health Tag (Air Purifier Tag)

ADAKAH ANDA SERING JATUH SAKIT?? ATAU ADAKAH ANDA MUDAH BERJANGKIT BATUK DAN SELSEMA DARI SEKELILING??UDARA LUAR SEMAKIN TIDAK SELAMAT??!! Usah risau!! Gunalah Bactore!!! Lindungi diri anda dan keluarga anda daripada dijangkiti virus penyebab pelbagai penyakit!! Apa itu ‘Health Tag Bactore’? – Health Tag Bactore mengandungi ‘Chlorine dioxide’ yang berfungsi untuk mematikan kuman – Health Tag

Penapis Air COWAY #1Malaysia Istimewa Ramadhan 2017

Memperkenalkan Neo Air Mineral ✔Elok untuk sesiapa yang utamakan mineral.. ✔Tank air 5.8liter ✔Panas/sejuk/room ✔Senang nak buat susu.. ✔Senang nak buat kopi susu.. ✔Senang nak minum susu..kiki gurau je.. ✔Air sejuk coway senang nak bancuh sirap oren tak yah masukkan ais dah. Sejuk macam dalam peti ais! ✔Berbaloi untuk sesiapa yang bajet untuk beli penapis

Promo Coway Biasa Daftar RM200 Kini RM50

ALAM SEJAHTERA Sekarang tengah HOT Promosi pendaftaran 75%. Dulu register fees RM200. Sekarang Rm50 je 😋😋😋 Model Villaem. Siap pasang RM175 sahaja 😍😍😍 Penapis Air Bersuhu 🔥- Panas ❄️ -Sejuk 💧 -Suam 💦- Biasa Pemasangan *PERCUMA* Penghantaran Seluruh Malaysia 😱😱😱 PROMOSI BAYAR RM175 SIAP PASANG TERUS Penapis COWAY 4 Suhu ~ tiada masa utk masak

Tawaran Gempak Penapis Air CowayTerkini

~ tiada masa utk masak air ~ nak buat susu anak tapi air panas belum masak ~ buat susu anak tapi air susu terlalu panas sebab salah campuran air panas dan sejuk( bancuh tak jadi)-kene sejukkan pula adoi ~ air kotor dan berbau busuk ~ sudah penat masak air ~ sudah penat beli air kat

Promo Penapis Air Terkini 2017

Promo Penapis Air 4 suhu Hanya Bayar RM 175 Siap Pasang Bulanan RM125 ~ tiada masa utk masak air ~ nak buat susu anak tapi air panas belum masak ~ buat susu anak tapi air susu terlalu panas sebab salah campuran air panas dan sejuk( bancuh tak jadi)-kene sejukkan pula adoi ~ air kotor dan

SABUN PERAWAN SUPER-TEMAN SETIA WANITA

SABUN PERAWAN SUPER Bahan-bahan utama * Manjakani * sireh * Vitamin C * Wangi bunga kenanga * Sejuk dingin KEISTIMEWAAN 1. Menghilangkan bau-bau 2. Menghilangkan gatal-gatal 3. Menghilangkan keputihan 4. merapatkan faraj 5. Otot faraj lebih anjal dan cengkam kuat. Wasap ejen kami segera. Jika tiada ejen tempat anda wasap HQ. kami pos segera. Maaf